Over Gunilla

Vanuit mijn bijdrage als (team)coach en consultant ken ik inmiddels de impact van de ingrediënten voor krachtige samenwerking en persoonlijke leiderschap.

Ik vind het interessant om te puzzelen en die ingrediënten af te stemmen op iedere unieke situatie. Ik neem anderen daar graag in mee. Dan zijn we samen op verkenning. Ik hou ervan dat mensen en teams zelf open staan om hun kracht te zien en te beleven. Omdat ik zie dat het voor managers en professionals prettig en zinvol is wanneer ik hun persoonlijke sparringpartner ben, zie ik mijn eigen talent ook benut.

Mijn achtergrond heeft zijn oorsprong in Groningen: aan de Rijksuniversiteit studeerde ik Arbeid en Organisatie Sociologie en bij de Hanzehogeschool rondde ik de studie Commerciële Economie & Communicatie af. De volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkelreis was de opleiding Gestalt & Psychosynthese in Rotterdam waaraan ik nog steeds gelieerd als gertificeerd coach bij de NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestaltherapie). Daarnaast heb ik een prachtig opleidingstraject kunnen doen bij Pioniers in Authentiek Leiderschap te Vught. Toen ging ik terug naar Groningen waar ik Systemisch opgeleid ben aan het Bert Hellinger Instituut. Is de cirkel rond? Wat mij betreft nog niet. Ondanks de ruim 20 jaar ervaring als intern en extern HRD Officer & consultant, blijf ik mijzelf ontwikkelen en is het mijn doel ook andere verder te helpen. Samen uitvinden wat er nodig is op professioneel en persoonlijk vlak is wat mij altijd heeft gedreven en nog steeds drijft. 

Krachtig Samenwerken is teamontwikkeling

Samenwerken betekent investeren in heldere doelen, daar continue op afstemmen. En investeren in elkaar, weten hoe je met elkaar omgaat. Ik ervaar sessies met teams als waardevol en bijzonder om deze investering samen te doen. Steeds weer een avontuur.

Vibemanagement

Creëren van een prettig werkklimaat, hoe doe je dat? Daarover vertel ik graag!
De kern is hostmanship; zie je medewerker of collega als je gast en creëer samen die positieve vibe. Ingrediënten die vanzelfsprekend zijn maar vaak verwaarloosd worden. De Vibescan biedt handvatten voor verbinding en actie.

Laat talent stromen – individuele coaching

Er helemaal zijn. Luisteren en weten wat aan het licht mag komen voor mijn coachees. Zij hebben vragen als ‘Wat wil ik nu echt?’ ‘Wat is mijn potentieel?' 'Wat is mijn plek in mijn organisatie?’ Als coach loop ik een deel mee op je (carrière)pad. Ik ben graag klankbord en sparringspartner.

Systeem in beeld

Als constellatie coach werk ik met managers, adviseurs en professionals die willen uitzoomen naar de patronen in hun organisaties. Door letterlijk stil te staan bij professionele – en managementvraagstukken komt bewegingsruimte in het hele systeem aan de oppervlakte.

Train de trainer

Omgaan met groepsdynamica wanneer je met groepen werkt. Graag deel ik mijn ervaringen en faciliteren we teamcoaches om met vakgenoten te blijven innoveren op teamontwikkeling.
Kaartset speel open kaart

Eigen reflectie op samenwerken

Trots ben ik op de kaartensets die ik hiervoor ontwikkeld heb. ‘Speel open kaart … en versterk je samenwerking’ (managementeditie)
‘Open Cards … power up your teamwork’ (Engelstalige managementeditie)
‘Speel samen open kaart… en versterk je samenwerking’ (onderwijseditie)

Wil je meer weten?

Ik neem graag de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek